Logo IGE+XAO

ALPI și IGE+XAO - Parteneriatul este construit în jurul a 3 domenii: vânzări, tehnic și marketing

La nivel de vânzări, ambii editori își vor promova împreună produsele. În ceea ce privește aspectele tehnice, un gateway va permite transmiterea datelor de calcul de la Caneco BT la SEE Electrical/Expert. Ambele companii doresc, de asemenea, să exploreze posibilitățile de cooperare între cataloagele lor multi-producător. Prin urmare, pe partea de marketing, ALPI și IGE +XAO planifică acțiuni comune de marketing.

Pentru a afla mai multe despre parteneriatul ALPI/IGE+XAO


Logo Autodesk

ALPI și Autodesk - Parteneriat pentru furnizarea de soluții BIM pentru modelare electrică

Prin această colaborare, Autodesk și ALPI oferă o soluție care satisface mai bine nevoile designerilor, contractorilor și operatorilor de instalații electrice pe tot parcursul ciclului de viață al clădirii. În special, această ofertă combinată ajută la sprijinirea fluxurilor de lucru de modelare a informațiilor despre clădiri (BIM) pentru profesioniștii din domeniul electric.
Combinația acestor produse extinde capacitățile de modelare în Revit, oferind o legătură cu soluția completă Caneco BT pentru proiectarea sistemelor electrice de joasă tensiune. Utilizarea acestor două aplicații împreună crește productivitatea utilizatorilor și duce la un proces de proiectare mai eficient.

Citiți comunicatul de presă al parteneriatului
Mai multe informații despre Caneco BIM + Revit MEP