Companie

Despre Proelectric

Proelectric Tg-Mureș, este astăzi un nume de referință în distribuția de software pentru proiectare electrică, având peste 500 de licențe vândute.

Începând cu anul 2001 Proelectric și-a îmbogățit portofoliul de clienți într-un ritm susținut. Investițiile importante în dezvoltarea unei echipe de profesioniști pregătiți în Franța, și adoptarea sistemului de management al calității ISO 9001 sunt doar câteva dintre capabilitățile care ne-au permis o înaltă rată de dezvoltare și specializare.

Suntem hotărâți să oferim produse de cea mai bună calitate, care să satisfacă exigențele companiilor care au nevoie de produsele și serviciile noastre.

Proelectric SRL este distribuitorul produselor software CAD ale firmei franceze IGE+XAO, pentru proiectare în inginerie electrică.
Pentru mai multe detalii, vizitați pagina www.proelectric.eu.

Despre IGE+XAO

IGE+XAO este dezvoltatorul produselor software SEE Electrical

De 15 ani grupul IGE+XAO este un editor care concepe, produce si vinde software CAD (Computer Aided Design - proiectare asistată de calculator) pentru inginerie electrică. Softurile au fost dezvoltate să ajute companiile industriale să conceapă si să-si întretină partea electrică a proceselor de productie si a produselor finite. IGE+XAO a creat o serie de astfel de produse, proiectate pentru toate industriile, functionând fie pe computere independente, fie în retea, indiferent de sistemul de operare(Win, Unix).

Pentru mai multe detalii vizitați pagina www.ige-xao.com sau descarcati brosura de mai jos

     [2 MBytes]